Maarten

Over NetMedia

Netmedia timmert al jaren aan de weg op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie. Het bedrijf is in handen van Maarten Geurts, die door de jaren heen van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken. Zo'n 17 jaar geleden startte hij met een spelletjeswebsite die hij in de avonduren onderhield. Langzaam maar zeker zag hij de mogelijkheden die het internet te bieden had en breidde hij zijn kennis verder uit. Hij richtte zich daarbij vooral op de onderdelen marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Compleet internetbedrijf

Alleen is ook maar alleen dus de afgelopen jaren wist Maarten een breed netwerk van specialisten om zich heen te verzamelen. Sommigen werken intern mee aan de projecten, anderen worden als externe professionals aan het team toegevoegd. Welke personen dat zijn is uiteraard afhankelijk van de aard van de opdracht.

Informele sfeer

Wat vooral opvalt aan het bedrijf is de informele werksfeer die er heerst. Natuurlijk wordt er door iedereen altijd enorm hard gewerkt, maar het belang van plezier en gezelligheid wordt daarbij zeker niet vergeten. Medewerkers en klanten voelen zich dan ook altijd al snel thuis bij Netmedia.

Wilt u ook kennis maken met Maarten en zijn team van Netmedia? Neem dan contact op en maak een afspraak.

Top