SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met behulp van zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) kunnen we uw positie tussen de zoekresultaten bij de zoekmachine verbeteren. Het is daarbij belangrijk dat we uw website speciaal voor dit doel optimaliseren. Wij beschikken over een vergaande kennis op dit gebied en zijn in staat om een op maat gemaakte strategie uit te stippelen.

Uw website optimaliseren: zo doen we dat

Om een website beter vindbaar voor gebruikers van de zoekmachine te maken, passen we verschillende zaken toe. We zorgen ervoor dat we weten op welke zoektermen uw potentiële klanten zoeken door middel van een keyword-onderzoek. Vervolgens laten we die zoektermen op de juiste plekken in de teksten van uw website terugkomen. Ook zorgen we ervoor dat uw website toegankelijk is voor de zoekmachine en aan de kwaliteitsrichtlijnen voldoet. Verder maken we de indeling en structuur van uw website logisch en duidelijk en bouwen de broncode van uw website logisch op.

Meer dan alleen zoekwoorden

Een succesvolle SEO-strategie bestaat uit zo veel meer dan alleen het juiste gebruik van de juiste keywords op de juiste plekken. Ook aan zaken als link building wordt door ons aandacht besteed. Bovendien zorgen we er ook voor dat uw website duidelijk is voor de bezoeker. Want er kunnen nog zo veel klanten op uw site afkomen dankzij SEO, als de site onduidelijk is of niet goed werkt, zorgt dat ervoor dat heel veel potentiële klanten uw website weer verlaten.

Wilt u ook uw online vindbaarheid verhogen? Schakel ons dan in voor een strategisch traject van zoekmachineoptimalisatie. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Top