Webdevelopment

Website laten maken

In principe kan iedereen een website maken. Maar de vraag is of het dan ook een goede website is. Een website die voldoet aan de kritische blik van gebruikers én zoekmachines. Uiteindelijk moeten namelijk alle elementen kloppen.

Een website die overal werkt

Wij houden ons al jarenlang bezig met web development en weten dan ook precies hoe we een goede website moeten optuigen. Waarbij het natuurlijk van belang is dat de website ook op elk beschikbaar platform kan draaien. Dus niet alleen op internet (en alle daarbij behorende browsers), maar ook bijvoorbeeld op tablet en smartphone. Responsive noemen we dat.

Belang van een goede website

Een goede website staat of valt met een goede techniek. De manier waarop een site geprogrammeerd is, is voor zoekmachines een belangrijke graadmeter. Als het achter de schermen niet goed zit, krijgt uw site een lage waardering van de zoekmachine. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wij weten daarom precies wat we wel en niet moeten doen bij het maken van een website.

Onderdeel van complete marketingstrategie

Web development is bij ons nooit een doel op zich. Het vormt altijd onderdeel van een complete marketing- en internetstrategie. We bekijken elk project dan ook vanuit diverse invalshoeken en zetten zo de optimale mix van onderdelen in. Denk daarbij onder andere aan de techniek, het design, de zoekmachineoptimalisatie en de content.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van web development? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Top