Content

Content

Een website heeft informatie nodig. Content noemen we dat ook wel. U kunt bij ons terecht om content voor uw website te laten schrijven. Dat kan bijvoorbeeld gaan om informatieve pagina's over wat uw bedrijf of product inhoudt. Maar ook content om de online vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Of interessante blogartikelen die van nut zijn voor bezoekers en waardoor uw online autoriteit zal groeien.

Online teksten optimaliseren

Tekst op een internetpagina wordt anders gelezen dan teksten in bijvoorbeeld kranten en tijdschriften. Bij webteksten wordt er nogal snel gescand en een lezer leest vaak alleen die dingen waarvan hij of zij denkt dat ze interessant zijn. Wij weten precies hoe we hiermee om moeten gaan en stemmen dan ook de indeling van de teksten en de vorm van schrijven af op de bezoeker.

Zo maken we een goede online tekst

De content die wij schrijven is altijd van hoogstaande kwaliteit. De scannende lezer kan zo snel mogelijk de beoogde informatie vinden. Daarnaast bestaat de tekst uit kwalitatieve informatie die up-to-date en zinvol is. Ook nodigt de tekst de bezoeker uit om verder te lezen en eventueel tot actie over te gaan. En dat allemaal in een taal die de bezoeker aanspreekt.

Beter gevonden worden

Als het doel is om beter gevonden te worden in de zoekmachine, schrijven we de teksten SEO-proof. We weten precies waar we op moeten letten zodat de zoekmachines uw bedrijf of product hoger ranken dan de concurrentie. Overigens is het toepassen van SEO in teksten bij ons geen trucje. Uiteindelijk gaat het altijd om nuttige content voor de lezer te creëren. Als dat goed zit, zal een zoekmachine de pagina ook beter beoordelen.

Heeft u webteksten nodig voor uw bedrijf of product? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Top