Online promotie

Online promotie

Of uw website online succes heeft, wordt sterk bepaald door het feit of uw doelgroep uw site kan vinden, deze ook bezoekt en er ook actie op onderneemt. Uw website kan nog zo goed in elkaar zitten, als er geen verkeer naartoe komt zal er ook weinig gebeuren. Met behulp van zoekmachineoptimalisatie en online adverteren gaan we aan de slag om zo veel mogelijk kwalitatief verkeer naar uw site te krijgen.

Google Adwords: Search Engine Advertising

Met behulp van zoekmachine adverteren via Google Adwords zorgen we ervoor dat uw website, uw product of uw dienst zichtbaar worden voor mensen die in Google iets opzoeken. U betaalt alleen een klein bedrag als een persoon daadwerkelijk op uw online advertentie in Google klikt en uw website bezoekt. Het grote voordeel van deze techniek is dat we precies kunnen zien en meten waar bezoekers vandaan komen, hoe vaak er op de advertentie geklikt wordt en op welk moment bezoekers bijvoorbeeld de site verlaten.

Andere vormen van online adverteren

Behalve adverteren in de zoekmachines, verzorgen we ook nog allerlei andere vormen van online advertenties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan advertenties (zoals banners) op relevante websites en zogenaamde inhoudsnetwerken. Adverteren via social media (zoals Facebook) behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van online promotie en online adverteren? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Top